RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Mergem la Turda la victorie !”

/ 14 decembrie 2012

După succesele surprinzătoare cu CSM București și CS Caraș Severin, Energia Pandurii Târgu Jiu vrea să câștige și pe terenul revelației acestui sezon al Ligii Naționale de handbal masculin, Potaissa Turda.

Energia era pe val înainte de întreruperea campionatului, reușind două victorii mari, cu CSM București, 23-22, și CS Caraș Severin, 22-19, iar pauza i-a scos puțin din ritm pe olteni. Liviu Andrieș speră că elevii săi să-și fi păstrat spiritul din ultimele două runde. „Deși această pauză ne-a cam dat peste cap, sper să fim la fel de motivați și de dorinici de victorie ca în ultimele două meciuri. Pe noi ne-ar fi avantajat dacă aveam continuitate după cele două victorii mari, de moral. Acum trei săptămâni de pauză te dau peste cap. E greu să-i motivezi pe jucători înainte de Sărbători, să-i menții în forma sportivă”, susține antrenorul Liviu Andrieș.

Există și o motivație financiară, după ce conducerea a adus salariile la zi. „S-a achitat ce s-a promis, primele cu CSM și CS Caraș Severin, s-au achitat și salariile pe octombrie. Depinde numai și numai de noi acum. Suntem una dintre echipele din Ligă care avem o stabilitate financiară. Că sunt mai mici salariile în comparație cu alte echipe, dar măcar le luăm la timp”,  a mai declarat Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.