RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două absențe la Turda pentru Energia

/ 14 decembrie 2012

Energia va alinia la Turda un lot redus, de doar 12 jucători, dintre care trei portari.

Andrei Enache și Andrei Popescu au probleme medicale și nu e sigură recuperarea lor până la ora jocului. „Enache are o entorsă destul de urâtă și are piciorul în ghips și Andrei Popescu are, la un prim examen RMN, o hernie de disc. Dacă am reuși ca măcar pe unul dintre ei să-l recuperăm pentru meciul cu Turda ar fi nemaipomenit, deși mă îndoiesc”, a anunțat Andrieș.

În aceste condiții, Andrieș mizează pe apărare și la Turda, în fața unei echipe fără necunoscute. Potaissa este revelația sezonului, dar cei de la Energia sunt deciși să speculeze slăbiciunile turdenilor. „Turda este o surpriză, dar noi mergem la victorie pentru că în toate meciurile ne-am bătut de la egal la egal cu ei. Sunt două echipe care se cunosc, care au făcut multe meciuri împreună și la ora jocului va conta pregătirea de moment, starea psihică și fizică a fiecărui jucător și de ce realizează portarii. Pentru că aici se poate face diferența. Sper să reușim să facem o apărare agresivă, așa cum am reușit în ultimele meciuri, pentru că în handbal aici se poate face diferența când echipele sunt echilibrate valoric. Apărarea și atitudinea jucătorilor contează foarte mult”, a anunțat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.