RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vine Riley, nu vine Riley…

/ 13 decembrie 2012

Dată ca sigură, venirea americanului Kaylone Riley pare să nu mai fie de actualitate, între timp apărând probleme pe care conducerea clubului gorjean nu le cunoștea.

„Pentru mine apar noi informații cu privire la noile achiziții pe care doream să le facem. Ultima este că nu mai vine Riley. Domnul Cumpănașu ne-a spus că nu mai vine. De ce? Nu știu să spun prea multe. Am avut o discuție cu cei din conducere și am stabilit ca ei să vorbească despre transferuri, conducerea va spune cine vine și cine pleacă. Eu voi încerca să mă concentrez doar pe antrenamentele echipei, iar managementul echipei asupra transferurilor. Eu antrenez ce am. E posibil să nu plece nimeni… Din câte am înțeles, Riley are contract cu Sibiul și ar fi suspendat”, a declarat Slobodan Nikolic despre situația nou creată în ceea ce privește transferul lui Riley la Energia.

Jucătorul american era așteptat pe 28 decembrie, dar se pare că biletul de avion spre România a fost anulat, iar transferul a intrat în impas.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Pai tocmai cand voiam si noi sa cantam ,, o ce veste minunata ” !

  • fane spune:

    Lipsa de profesionalism din partea conducerii ! Nu dai in presa un transfer decat atunci cand este „facut” ! Dar la noi….. . Uitati-va unde a ajuns Craiova , oare cum a reusit?
    Noi ne chinuim in fiecare an si in fiecare an imi zic ca o sa ma detasez si o sa fiu multumit doar ca avem echipa dar….NU POT !!!!

  • realgorj spune:

    Tocmai am citit pe totalbaschet.ro un interviu cu Mircea Vulc de la CSU Sibiu. Omul spune ca Riley este sub contract pana in 2013 cu CSU Sibiu, dar ,neprezentandu-se, a fost suspendat, fapt anuntat la inceputul campionatului, comunicat catre FRB si FIBA. Cu cine ati negociat ? Cu un jucator suspendat ? Aveati habar ? Rusine !!! Rusine conducerii !!! Va intereseaza baschetul la Tg-Jiu ca pe mine teorema lui Mobius ! Va luati banii si-atat ! Domnule Ciurel, sunteti principalul finantator, acceptati bataia asta de joc ? Din tribuna se aud tot felul de vorbe, dar daca numai 10% sunt adevarate, si tot e grav…Gorjenii iubesc baschetul, avem cativa jucatori care trag pana la epuizare (e-adevarat, numai doi), dar situatia asta nu poate fi acceptata. Totul seamana a un amatorism cumplit, cineva isi bate joc de echipa si de public. Cu atitudinea asta, credeti ca vom putea pastra sezonul viitor principalii jucatori ai echipei ?Am mari indoieli…Trebuie facut ceva !

  • ANDU spune:

    Macar sa-l poata orpi pe Darby si Steffel pt. la anul , dar ma indoiesc ca ei vor mai ramane !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.