RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rateuri la Memorialul „Gheorghe Ola”

/ 12 decembrie 2012

Tinerii Panduri, participanți la Turneul Final al Memorialului „Gheorghe Ola” de la Târlungeni, au pierdut primele două jocuri din grupe și au ratat calificarea în primele patru echipe din țară la categoria copiilor născuți după 1 ianuarie 2003.

Micii panduri nu au reușit să se impună în primul meci, cedând cu 1-2 meciul cu Academia „Gheorghe Hagi”, după care au pierdut și al doilea meci al zilei, 0-2, cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. În ultimul meci de la acest turneu final, miercuri, Pandurii va întâlni Școala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova, echipă care a învins cu 5-0 pe Kinder și cu 6-1 echipa academiei lui Gică Hagi.

„Sunt foarte dezamăgit. Îmi pusesem mari speranțe. Ne pregătisem pentru un parcurs mai lung… Am fost trist după prima înfrângere, dar și mai trist după cea de-a doua”, a declarat Mihai Stelescu, directorul Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii. Chiar dacă în declarații aproape toată lumea a căzut de acord că nu rezultatele contează cel mai mult la acest gen de turnee, așteptările erau destul de mari de la micuții panduri, ele fiind de la calificarea în primele patru, la câștigarea turneului, lucru cu care clubul gorjean se poate mândri cu două titluri câștigate de două generații, în urmă cu câțiva ani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.