RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii revin pe 16 ianuarie

/ 12 decembrie 2012

Pandurii Târgu Jiu a intrat în vacanță, echipa lui Petre Grigoraș urmând a reveni la pregătire pe 16 ianuarie. Sezonul se reia pe 2 martie 2013.

Pandurii au susținut marți un ultim antrenament la Târgu Jiu. LPF a decis întreruperea campionatului din cauza condițiilor meteo nefavorabile, etapa a 20-a fiind reprogramată în primăvara lui 2013.

Echipa lui Grigoraș revine la pregătire pe 16 ianuarie. Pandurii și-a programat două stagii, primul în Turcia, în perioada 21 ianuarie – 2 februarie, cu două jocuri, iar cel de-al doilea în Turcia sau Spania, în perioada 10-22 februarie unde vor susține șase amicale.

Sezonul de primăvară se reia pe 2 martie când Pandurii va juca pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Grig,are el o nemultumire ,legata de transferuri ,legata de bani ,ceva si stie numai el,sau poate si Condescu!Poate legata si de fiul Alexandru care e `accidentat`…Sau poate are iar `sindromul IASI`,cine stie dar eu cred ca e legat de faptul ca nea Condescu vrea sa-i vanda jucatorii!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.