RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Intrat mai devreme în vacanţă, Grig a plecat nelinştit acasă

/ 12 decembrie 2012

Tehnicianul Pandurilor pare a nu avea o vacanţa atât de liniştită, în ciuda parcursului peste aşteptări al echipei de fotbal gorjene din prima parte a sezonului 2012-2013.

Grigoraş mărturiseşte că are un mare regret, dar speră ca pauza de iarnă să-i mai vindece sufletul: „Sincer, nu sunt atât de bucuros pe cât aş vrea eu să fiu… Sunt bucuros doar pentru rezultatele echipei şi doar pentru joc, chiar dacă au fost acele sincope, măcar am avut o clasare mai mult decât onorabilă. Bine, nici conducerii nu aş avea ceva direct de reproşat pentru că salariile au fost plătite la zi, nu au fost probleme cu banii, doar cu câteva prime şi atât. Din păcate, nu am reuşit să încununăm sfârşitul de an cu o victorie, iar ăsta ar fi marele meu regret. Speranţele rămân totuşi pentru iarna asta, sperăm ca lucrurile să se îndrepte, dacă chiar se vrea ceva serios până la finalul sezonului. Pe la televizor, peste tot se vorbeşte încă frumos despre Pandurii, însă nu ne ţine asta de cald la iarnă, puţini ştiu în ce condiţii s-au realizat unele lucruri”, spune antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.