RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş şi-a spus of-ul, vrea 5 transferuri în iarnă

/ 12 decembrie 2012

După ce s-a plâns în dese ocazii de “subţirimea” lotului pe care îl are la dispoziţie în condiţiile în care din ce în ce mai mulţi gorjeni vor Pandurii în cupele europene, antrenorul Petre Grigoraş şi-a făcut deja lista cu “cumpărăturile” de iarnă.

Grig nu se sfieşte să-şi evalueze costul celor cinci cadouri de sărbători: „Conducerea ştie că avem nevoie de jucători pe anumite posturi. Iar acestea ar fi: un fundaş central, obligatoriu un mijlocaş la închidere, dar şi trei atacanţi, doi pe fiecare parte şi unul central. Nu e vorba de o listă anume, am înaintat conducerii doar numele unor jucători… Deci acum mingea e la fileul conducerii. Cred că 500.000 euro ar fi de ajuns pentru a acoperi majoritatea posturilor de care aş ave anevoie. Dacă se va ţine cont de părerea mea, bine, dacă nu continuăm cu ce avem, însă să nu avem cine ştie ce pretenţii de acum încolo”, crede tehnicianul Pandurilor.

Grigoraş oferă chiar şi profilul fotbaliştilor vizaţi în această iarnă pentru un transfer la Târgu Jiu, unul dintre ei atragând atenţia încă o dată: „E vorba de jucători tineri, de perspectivă, deci nu ai cum să pierzi din acest punct de vedere… Şi sunt jucători care să se adapteze stilului nostru de joc. Doar atacantul central, acel număr 9 veritabil de care avem atâta nevoie, este un fotbalist cu experienţă, în rest toţi sunt tineri. Nu e niciun secret că îl vreau pe Pena, dar acum să vedem cât ne cere Oţelul pe el. Sincer, chiar nu-mi doream să marcheze acele trei goluri cu Rapid! Sper totuşi ca cei de la Galaţi să fie mai înţelegători cu jucătorul, că mai are doar câteva luni de contract”, dezvăluie antrenorul Pandurilor.

Atacantul Marius Pena s-a mai aflat şi în vară, în atenţia lui Petre Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.