RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic: „Fiecare a jucat doar pentru el”

/ 10 decembrie 2012

Slobodan Nikolic a găsit și explicația pentru acest nou eșec, în opinia sa jucătorii evoluând doar pentru sine, nu pentru echipă.

„În ultimele două partide jucătorii mei nu au evoluat ca o echipă. Fiecare a jucat pentru el, fiecare s-a crezut mare jucător, fiecare s-a crezut șef… Au jucat ca într-un foarte bun western, mă duc în luptă, îi împușc pe toți și mă întorc singur…”, a explicat amar Nikolic evoluția echipei sale.

Antrenorul Energiei a mai precizat că eșecul nu afectează șansele de calificare în play-off: „E un campionat nebun. Nu am pierdut șansele pentru play-off, dar am pierdut ocazia de a avea o poziție mai bună. După meciul cu CSM, înainte de care ne gândeam la pozițiile 7-8, am crezut că putem și pe locurile 3-4. Cu un scor de 9-6 la finalul turului putem spera că vom ajunge în pley-off”, a concluzionat plavul.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Fan Evans spune:

    Cum poti la fiecare esec sa-ti acuzi jucatorii? Ce motivatie mai au acestia? In mare masura sunt aceeasi jucatori care au invins Timisoara, Clujul, CSM, Mediasul chiar si Asesoftul. Sau cand batem este meritul altora, doar cand pierdem sunt de vina jucatorii? Cum e posibil in trei ani sa nu-ti dai seama care e hopul la aceasta echipa? Anul trecut am ajuns in playoff pentru ca s-au intors Louis si Porter, pe care conducerea nu-i mai doriser la inceputul sezonului. Pacat de Louis, David si alti cativa jucatori care pot si ar vrea sa faca performanta. Cam gata si cu sezonul asta. Haidemo u planine.

    • Done spune:

      pai pe cine vrei omule sa acuze?!… pe omu’ cu mopu’ sau poate pe Alionescu, Gliga, Rosu si alti cativa ce doar lustruiesc scaunele bancii de rezerve. Probabil ca acei jucatori, numiti mai sus, vin la echipa din pasiune, fara sa fie platiti si atunci nu au nicio vina. De o fi asa… mea culpa. Nu prea pot sa fiu de acord nici cu ce zice Nikolic… ca fiecare joaca pentru el… Pai Darby si Steffel ce pot sa joace, daca numai ei fac baschet atunci cand intra in teren? Fereasca Dumnezeu de o accidentare a vreunuia, asa cum era sa fie atunci cand a fost lovit Steffel, ca sa vedeti scoruri la 30-40 de puncte diferenta cu orice alta echipa din campionat

    • Fan Elvis spune:

      Esti tare poliglotule!Momentan pentru a indeplini unele dorinte propun sa-i sufle postul „talentatul”sustinut de cateva persoane.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.