RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia pierde teren…

/ 10 decembrie 2012

Elevii lui Slobodan Nikolic nu s-au trezit după eșecul cu SCM U Craiova, au evoluat la fel de palid și contra celorlalți „studenți”, cei din Cluj, iar rezultatul a fost același, o înfrângere care îi coboară pe cei de la Energia de la un bilanț bun, de 7-3, cu posibilitatea de a ajunge la 9-3, la un modest 7-5, fără perspective prea bune în viitor.

            Început promițător, cu echipa gorjeană la timonă în prima sa parte, meciul dintre Energia și U Mobitelco a tras primele semnale de alarmă pentru fanii din tribune la jumătatea primului sfert. Oaspeții au revenit de la 8-6 pentru Energia și, cu un parțial de 7-0 au preluat conducerea pe tabelă, scor 8-13. Cu Vujacic în mână și cu Darby insistent, Energia a revenit și a terminat primele zece minute cu un avantaj fragil, de o posesie, scor 25-23. Sfertul secund a început dezastruos pentru gazde, care au început să piardă copilărește mingi în ofensivă, iar clujenii nu au așteptat prea multe invitații, scorul devenind rapid 25-29. Energia s-a menținut pe linia supraviețuirii și grație aruncărilor de trei puncte, însă avantajul i s-a înjumătățit după încă zece minute de joc și la cabine s-a intrat cu scorul de 40-39 pentru elevii lui Slobodan Nikolic.

Doar Darby…

Dacă sfertul doi a fost unul foarte slab, cel de-al treilea a fost mizerabil. Nikolov and Co. au defilat pe teren în fața unei echipe gorjene complet descumpănită, parțialul de 4-18 spunând totul despre jocul făcut de cele două team-uri. Darby a reușit să se adune, și a redus din handicap, ajuns între timp la 13 puncte, în ultimul sfert intrându-se de la scorul de 55-61.

Sfertul patru, în debutul său, a dat speranțe spectatorilor prezenți într-o revenire spectaculoasă a favoriților. Vujacic și Darby au înscris punctele prin care Energia s-a apropiat la doar două puncte de adversar, scor 59-61, dar Bavcevic l-a scos de la naftalină pe Nakic, un excelent shooter în finalul meciului pentru clujeni. De la 66-67, Energia nu a mai putut ține pasul cu adversarii, care au găsit extrem de ușor culoare prin defensiva rarefiată a gazdelor, iar când au încercat și aruncările de la distanță și acestea le-au intrat fără probleme.

 Energia Rovinari – U Mobitelco Cluj 73-80 (25-23, 15-16, 15-22, 18-19)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 650

Energia: Atanackovic, Gliga, Darby (31), Roșu, Bratoloveanu, Lăpuște (3), Steffel (10), Giles (8), Nikolic (9), Vujacic (12), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

U Mobitelco: Barnette (13), Nikolov (19), Baciu (8), Ross (9), Ghoerghe, Pop, Silvășan (15), Wright (5), Nakic (11), Lazăr, Pogăcean, Hallik. Antrenor: Niksa Bavcevic.

Arbitri: Marius Ciulin, Fabiana Nițu, Alexandru Anica.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Am pierdut doua meciuri acasa cu doua contracandidate la play-off.Publicul a fost in sala si si-a incurajat favoritii . Macar daca erau doua echipe de top, dar nu… Am crezut ca meciul cu Timba a fost un accident. M-am inselat. Ceva nu este in regula. Ce credeti?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.