RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic, supărat pe proprii jucători

/ 6 decembrie 2012

Înfrângerea Energiei pe propriul teren în fața celor de la SCM U Craiova a fost una care l-a făcut pe tehnicianul gorjenilor să înțeleagă că primele 4-5 locuri ale clasamentului erau doar o iluzie.

        Slobodan Nikolic este supărat pe proprii jucători, care nu au fost în stare să anihileze doi jucători ai oaspeților, pe Dzambic și pe Drăgușin: „Poate că e mai bine că am pierdut acest meci. Ne făceam iluzii că putem ajunge între primele 4-5, dar acum poate înțelege toată lumea că nu avem jucători pentru acest lucru. Asta e… Am avut un prim sfert bun, am condus cu 21-14, dar am făcut prea multe greșeli. Și ofensive și defensive. După primele 20 de minute trebuia să avem minim 12, poate 15 puncte avans, dar am terminat prima jumătate a meciului având doar două puncte în față. Am avut în față și un jucător excelent, precum Dzambic. Nu doar pentru că a marcat 32 de puncte, dar a avut și 5 assisturi și a făcut un joc foarte bun. Doar Darby și parțial Steffel au jucat bine pentru noi în acest meci. Și nu este de ajuns pentru a învinge o echipă bună, precum cea a Craiovei”, a declarat Slobodan Nikolic după întâlnirea pierdută în fața Craiovei.

Eșecul înregistrat în fața propriilor suporteri în compania echipei craiovene a anihilat avantajul luat în clasament odată cu succesul din deplasarea de la CSM București: „Îmi pare rău, dar victoria de la CSM acum este egală cu zero. Este ca și cum am pierdut la București și am câștigat acasă. Era o șansă, un bonus pentru noi, putând urca în clasament. Acum rămâne să vedem ce se va întâmpla la meciul cu Mobitelco de acasă”, a mai spus Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.