RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim, incert pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

/ 6 decembrie 2012

Alexandru Maxim, unul dintre titularii de bază ai Pandurilor în prima parte a campionatului, ar putea rata ultimul meci disputat de gorjeni pe propriul teren în 2012.

Proaspătul internațional al Pandurilor a acuzat dureri la tendon și nu s-a antrenat în ultimele zile, șansele ca el să fie titular contra celor de la Gaz Metan Mediaș fiind destul de mici în aceste condiții. O piedică în calea folosirii sale ar putea-o constitui și starea gazonului la ora meciului, un teren greu, înghețat, punându-i în pericol și mai mult tendonul respectiv.

Grigoraș, care va reveni pe banca pandurilor odată cu meciul cu Gaz Metan Mediaș, mai are și alte probleme de lot. Pleașcă este suspedat după cartonașul roșu primit gratuit la Cluj, în vreme ce Cosmin Băcilă este indisponibil după ce și-a scos de la picior tija ce i-a fost introdusă după fractura suferită acum mai bine de un an. În continuare sunt indisponibili, în urma unor probleme medicale mai vechi, Ibeh și Alexandru Grigoraș.

În lotul Pandurilor revine însă Lemnaru, care poate profita de meciul slab făcut de Matulevicius la Cluj pentru a începe meciul chiar din postura de titular.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.