RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu: „L-am simțit alături de noi și dacă nu a fost pe bancă!”

/ 4 decembrie 2012

Petre Grigoraș a absentat de pe banca Pandurilor la Cluj, dar tehnicianul ar putea reveni la cârma echipei gorjene la meciul cu Gaz Metan Mediaș.

   Adi Rusu îl așteaptă pe Grigoraș din nou pe bancă, dar spune că și dacă nu va putea fi acolo, echipa îl va simți lângă ea, așa cum s-a întâmplat și la Cluj: „Sunt convins că dânsul o să fie pe bancă. A avut și are în continuare niște probleme destul de grave de sănătate. Sper din toată inima să fie. Dacă nu va fi, noi, băieții, știm ce avem de făcut pentru că dânsul, ne-a transmis și înainte de meciul de la U Cluj, este mereu alături de noi și dacă nu este pe bancă. Noi, formând o echipă, l-am simțit alături de noi și dacă nu a fost pe bancă”, a declarat fundașul Pandurilor.

Din cauza unor probleme de sănătate, Grigoraș a lipsit de la antrenamentele de săptămâna trecută, de la meciul cu U Cluj, dar și la primele antrenamente din această săptămână, însă a revenit la Târgu Jiu și este așteptat în următoarele ședințe tehnice ale echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.