RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mingote despre meciul cu Gaz Metan Mediaș: „O să fie la fel ca în tur, un meci greu”

/ 4 decembrie 2012

Eroul meciului de la Cluj, când a parat un penalti și a intervenit salvator în alte câteva situații dificile pentru Pandurii, portarul Pedro Mingote spune că partida cu Gaz Metan Mediaș va fi una foarte dificilă.

Portughezul din poarta Pandurilor speră ca medieșenii să nu reușească nici de această dată să dea gol la Târgu Jiu, iar echipa sa să își apropie victoria: „Sper să nu ne dea gol nici acum. O să fie la fel ca în tur, un meci greu. Mediaş e o echipă bună, au făcut sezoane bune şi va fi la fel de greu şi acum. Jucăm la victorie la fel ca în fiecare meci, indiferent de adversar şi asta vom face şi vineri”, a declarat Mingote. Acesta avertizează că nu doar de la Eric vine pericolul în meciurile cu Gaz Metan Mediaș: „Nu doar Eric, mai au şi alţi jucători buni. Nu joacă Eric singur, Eric a fost plecat de acolo şi echipa a avut rezultate bune. E un jucător foarte bun, dar ca el este toată echipa, trebuie să avem grijă de toţi”, a mai precizat goalkeeperul Pandurilor.

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu și Gaz Metan Mediaș, contând pentru a doua etapă a returului, este programată a se disputa, la Târgu Jiu, vineri, cu începere de le ora 20:30. În turul campionatului, Pandurii s-a impus cu 2-0 la Mediaș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.