RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Miză specială în derby-ul Olteniei

/ 3 decembrie 2012

La mijlocul acestei săptămâni, miercuri, de la ora 19:00, Energia va juca pe teren propiu cu SCM U Craiova în derby-ul baschetbalistic al Olteniei.

Deşi admite că îl aşteaptă o partidă destul de grea, tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic, îşi păstrează speranţe mari pentru acest joc, unul cu o miză aparte: „Meciul cu Craiova va fi unul dificil. Vom avea în faţă o echipă experimentată, cu jucători ca Draguşin sau Dzambic, care evoluează de ani buni în prima divizie din România. Dar, filosofia mea este cunoscută atunci când jucăm acasă, trebuie să învingem şi pornim cu prima şansă. În plus, avem publicul de partea noastră şi, ca de fiecare dată, ne va ajuta mult. Amicalul din vară a fost doar un amical, acum va fi altceva… De data asta va fi un derby adevărat al Olteniei, mai ales că cine va câştiga, va avea asigurat în mare proporţie un loc în Play-Off. Dacă Energia câştigă meciurile din compania Craiovei şi apoi cu Mobitelco, e clar că terminăm 2012 în primelele 4-5 locuri”, crede tehnicianul echipei gorjene.

În confruntări anterioare directe dintre Energia Rovinari şi SCM U Craiova, formaţia gorjeană conduce la general cu 6-2 în faţa „juveţilor”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.