RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, calificată la Turneul Final al Memorialui „Gheorghe Ola”

/ 2 decembrie 2012

Grupa de copii născuți în 2003 a Pandurilor, antrenată de Costel Andriucă, a încheiat turneul de zonă cu o victorie în finala cu CSS Slatina, scor 2-0 (1-0), și s-a calificat la turneul final ce va avea loc la Brașov.

      După victoriile din grupă, cu 4-1 Girom Albota și 7-0 cu Kinder Târgoviște, micuții panduri s-au impus și în finala Turneului de Zonă disputat în acest weekend la Târgu Jiu. Bucur a semnat cele două goluri cu care Pandurii s-a calificat la Turneul Final, acolo unde antrenorul Costel Andriucă spune că are mari șanse de a câștiga trofeul pus în joc: “Ştiam că mă calific fără probleme. Ştiu jocul echipei, ştiu pe ce mă bazez, câte antrenamente am făcut, ce copii valoroşi am. Avem şanse foarte mari să fim campioni, de 90 %. E o generaţie foarte bună, talentată, coroborată cu multă muncă. Noi nu am avut vacanţă de 2 ani de zile. Sunt copii de calitate care, ţinuţi bine în mână, instruiţi, pot să ajungă la nivel mare. Să li se dea şansa să ajungă fotbalişti”, a declarat Andriucă.

Roberto Mălăele, fiul fostului fotbalist al Pandurilor, a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Cătălin Barcan, de la CSS Slatina, a primit titlul de cel mai bun portar al turneului, iar în clasamentul golgheterilor, prima poziție a fost împărțită de trei jucători: Roberto Mălăele și Denis Bucur, de la Pandurii, și Mihnea Ștefan, de la CSS Slatina, fiecare cu câte patru goluri marcate.

După ce echipa Pandurilor a câștigat turneul, iar organizarea a fost lăudată de reprezentanții Federației Române de Fotbal, Daniel Băloi, secretarul general al clubului târgujian, a concluzionat că așteaptă ca viitorul să confirme valoarea copiilor care au jucat și cât mai mulți dintre ei să poată juca în prima ligă pentru Pandurii: „Încă o dată Târgu Jiul a demonstrat că poate organiza un turneu de copii şi juniori şi cred că a câştigat cea mai bună echipă. Pandurii a fost o câştigătoare meritorie şi rămâne să vedem ce vom face la turneul final de la Braşov. Sunt copii care, sperăm noi, mâine-poimâine pot să joace la echipa mare. Sunt câţiva jucători talentaţi care pot să joace la Pandurii, iar liderul lor, Mălăele, să calce pe urmele tatălui său şi să-l şi depăşească”, a declarat Daniel Băloi.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.