RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic a găsit sistemul potrivit pentru Energia

/ 28 noiembrie 2012

Tehnicianul Energiei spune că nu doar linia de clasament a echipei sale îl mulțumește acum, ci mai degrabă faptul că a găsit, în sfârșit, sistemul de joc ideal pentru echipa sa.

      Slobodan Nikolic mărturisește că a fost nevoie de multe încercări pentru a descoperi acest sistem, dar acum este sigur că echipei îi va fi mai ușor acum să adune rezultate pozitive: „Acum putem fi declarați satisfăcuți de scorul de 6-3 pe care-l avem, dar putem juca și mult mai bine. După primul sfert al acestui sezon și după meciul cu Mureșul putem spune că avem unele oscilații în joc. Scorul de 6-3 nu este unul foarte, foarte bun, dar este unul corect. În momentul de față sunt bucuros că am găsit un sistem după care să jucăm și am demonstrat asta în a doua parte a jocului cu Mureș. Nu vreau să spun prea multe deschis despre acest sistem de joc pentru că Total Baschet va prelua această conferință de presă de pe Sport în Gorj și nu vrem să divulgăm cum vom juca vineri seara. A fost o problemă pentru mine până acum ce să schimb, cum să schimb, cum să jucăm, dar acum cred că și eu și jucătorii știm cum să jucăm, am găsit o coeziune pentru următoarele meciuri”, a declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    http://www.totalbaschet.ro/articol/C%C3%A2nd-TotalBaschet-st%C4%83-%C3%AEn-calea-succesului-unei-echipe~16545

    domnule cristi, nu le mai dati voie sa preia articolele dumnevoastra acestor oameni care mai au mult de invatat in privinta a ceea ce inseamna jurnalism

  • doarbaschet spune:

    Este normal sa apara astfel de articole pe totalcancan.ro, unde este mare „foame” de trafic. Urmariti va rog, cele mai comentate articole in aceasta zi (29 nov) si va veti lamuri(articolul care denigreaza echipa Energiei, pornind de la o presupusa afirmatie a lui Nikolic, si articolul despre gestul lui Harvey,reprobabil cei drept,dar care naste comentarii rasiste-daca nu era jucator de culoare,din Bahamas, nu se comporta asa). La articolul despre echipa noastra se ajunge la afirmatii total idioate referitoare la cat muncesc ardelenii, spre deosebire de noi oltenii. Am incetat sa mai scriu pe site-ul respectiv tocmai pentru a nu mai lua parte la controverse de acest gen,incurajate de administratori,e posibil ca in curand sa incetez sa-l mai accesez,nu ca s-ar supara Micinic,sau alt Mic . Dar fanii Energiei n-ar mai trebui sa acrie deloc pe site-ul respectiv. Nu avem noi valoarea ardelenilor (si aportul lor la bugetul tarii).

  • Din păcate, o declaratie care nu a avut deloc tenta, a produs mai multe valuri decat era necesar. Tot din păcate, tonul unei declaratii nu poate fi reprodus in scris. Vreau sa dau asigurari ca tonul declaratiei a fost unul in care Slobodan Nikolic nu a tinut in niciun caz sa fie acuzator, ci chiar laudativ la adrea ambelor site-uri, care, fiecare pe căile de care dispune, isi informează rapid si corect cititorii.
    Sper ca toata lumea sa fi inteles acum despre ce este vorba.

  • realgorj spune:

    Cristi, sper sa ai dreptate si sa fi inteles in primul rand Adrian Micinic. Doarbaschet, ai dreptate, dar nu stiu daca politica strutului ne avantajeaza. Pentru multi din Romania, in cultura lor generala, aici se afla minerii subventionati din Valea Jiului. Cand va fi cazul, eu voi posta pe acel site-daca vrei, din ambitia mea olteneasca.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.