RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic, recunoscător publicului

/ 26 noiembrie 2012

Victoria în fața mureșenilor se datorează în mare măsură publicului, recunoaște antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, care spune că presiunea pusă de suporteri compensează uneori diferența de valoare sau experiență.

„Cei de la Târgu Mureș au jucători foarte experimentați precum Cuic sau Ceskovic, dar i-am văzut pierzând acum mingi importante datorită presiunii puse de galerie. Credeți-mă pe cuvânt. Am jucat cu 50.000 de oameni în tribună, dar nu se compară cu presiunea pusă pe echipa adversă de cei 7-800 de oameni care vin la sală la meciurile noastre. Toată lumea trebuie să înțeleagă că dacă nu aveam această galerie, am fi pierdut la 20 de puncte… Antrenorul putea să le vorbească jucătorilor două ore, jucătorii puteau să facă orice, dar galeria a venit cu o injecție de adrenalină care a purtat echipa spre victorie”, a explicat Slobodan Nikolic aportul publicului la importantul succes obținut de Energia în ultima etapă a Ligii Naționale de Baschet masculin.

Tehnicianul plav spune că suportul publicului a fost simțit și în partidele susținute de Energia în deplasare și crede că același lucru se va întâmpla și vineri, când echipa gorjeană va evolua în București, contra celor de la CSM: „Mă aștept să fim susținuți și la București. În primul meu an la Energia am jucat la București cu 50 de gorjeni în sală și am câștigat. Sunt mulți oameni din Târgu Jiu care locuiesc în Târgu Jiu. Au o sală micuță, în care dacă vom avea 50 de oameni ne vor ajuta foarte mult și acum. Încă o dată vreau să aduc multe, multe mulțumiri galeriei”, a mai spus Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.