RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie importantă pentru Energia

/ 25 noiembrie 2012

Elevii lui Liviu Andrieș au reușit să lege două victorii consecutive, după succesul de la București, cu CSM, Energia reușind să treacă și de CS Caraș Severin, scor 22-19 (13-9).

   Energia a început mai greu meciul, oaspeții au înscris primul gol al întâlnirii, dar în minutul 5 trupa lui Andrieș a trecut la conducere pe tabela de marcaj și așa a rămas până la finalul meciului. Jocul a fost destul de echilibrat până în minutul 17, când Energia conducea cu 7-5, însă au urmat zece minute excelente pentru echipa gorjeană, care a înscris de șase ori primind un singur gol, 13-6 în minutul 27. Avantajul de șapte goluri luat de Energia a avut darul de a-i deconecta pe elevii lui Andrieș, care s-au văzut prea devreme câștigători. Aceștia au rămas fără soluții vreme de mai bine de zece minute. Energia nu a mai înscris în ultimele patru minute ale primei reprize, încasând trei goluri și intrând la cabine cu 13-9, dar și alte șapte minute după pauză, fapt care a permis oaspeților să se apropie la doar două goluri, 13-11 în minutul 37. Asaltul oaspeților i-a trezit de gorjeni, care au replicat și au menținut un avans de 2-3 goluri, însă a venit o nouă cădere în jocul Energiei și reșițenii au dat emoții suporterilor târgujieni ajungând la doar de egalare, scor 19-18 în minutul 52. Purtați pe aripi de public, handbaliștii Energiei s-au apărat bine și finalul le-a aparținut, victoria fiind a gazdelor cu 22-19, Enache fiind cel care a risipit orice emoție marcând în ultimul minut de joc.

Energia s-a remarcat printr-un joc defensiv aproape perfect, în special în prima repriză. Acestui joc defensiv i s-a alăturat și prestația bună a lui Rok Jelovcan, care a apărat ce era de apărat, mai ales în momente cheie ale partidei, slovenul primind la finalul întâlnirii trofeul pentru cel mai bun jucător ale meciului.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CS Caraș Severin 22-19 (13-9)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori:750

Energia: Jelovcan (8 intervenții), Rădulescu, Motoi – V. Popescu, Apolzan (5), Asoltanei (5), Dragnea (1), Ilieș (1), Enache (1), Șandru (2), Giotoiu (4), A. Popescu, Mazilu (2), Mledenciu (1), Cărăgui. Antrenor: Liviu Andrieș.

CS Caraș Severin: Ionescu (1 intervenție), Marocico (7 intervenții), Andrei – Vaidasigan (9), Cuciula (1), Tucanu (1), Grigoraș (1), Pîrîianu, Petrea (1), Marta, Irimescu (1), Negru, Grozăvescu, Ciubotariu (3), Popovici (2), Vulpe. Antrenor: Aihan Omer.

Arbitri: Vasile Pavel / Marian State.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.