RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-a tras cortina peste liga a III-a

/ 25 noiembrie 2012

Ultima etapă a turului în Liga a III-a a adus două victorii și o remiză pentru echipele gorjene care au evoluat în seria a IV-a, cea de-a patra reprezentantă a Gorjului, Minerul Mătăsari, fiind deja în vacanță.

Minerul Motru a ratat șansa de a trece peste iarnă din poziția de lider al seriei remizând pe teren propriu cu Autocatania Caransebeș, scor 1-1 (1-1). Oaspeții au deschis scorul prin Ganea, Răduca egalând după câteva minute din penalti.

Pandurii II n-a avut probleme în a se impune pe teren propriu în fața ultimei clasate, CS Vladimirescu. Pandurii II a câștigat cu 2-0, Fărcășanu și Chibulcutean fiinde semnatarii celor două goluri ale victoriei cu care târgujienii au încheiat un tur de campionat început slab, dar terminat cu bine.

După eșecul de pe teren propriu cu Minerul Motru, Jiul Rovinari a încheiat sezonul de toamnă cu un succes la Craiova. Elevii lui Cătălin Trofin au învins pe Stadionul Extensiv pe CS Apă Craiova cu 2-0, golurile rovinărenilor fiind înscrise de Popescu și Lăcătușu.

După rezultatele ultimei etape a turului, Minerul Motru este pe locul doi în seria a IV-a, la un singur punct în spatele liderului, Flacăra Făget, în vreme ce Jiul Rovinari este pe locul 5, Pandurii II pe 6, iar Monerul Mătăsari a terminat prima parte a campionatului pe poziția a șaptea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.