RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrofac câştigă la „masa verde” la Hurezani

/ 24 noiembrie 2012

Comisia de Apel din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj a dat verdictele în cazurile celor două jocuri întrerupte din campionatul judeţean, Ştiinţa Hurezani – Petrofac Ţicleni şi Inter Bîlteni – Ştiinţa Turceni.

Astfel, Petrofac Ţicleni a câştigat la „masa verde” jocul de la Hurezani, scor 3-0, conform articolului 60, alineatul 9 din R.OA.F.  Ştiinţa Hurezani – Petrofac Ţicleni a fost întrerupt în minutul 54 după ce trei jucători ai echipei gadză l-au bătut pe arbitrul de centru Robert Catană.

În cazul Inter Bâlteni – Ştiinţa Turceni, Comisia de Apel a păstrat decizia Comisiei de Disciplină şi anume aceea de a se rejuca meciul din minutul 1. Jocul respectiv a fost întrerupt în minutul 84 după ce oficialii echipei din Turceni au semnalat faptul că la poliţistul nu era prezent la joc.

Cel două cazuri au ajuns la Comisia de Apel după ce Comisia de Disciplină decisese ca ambele partide să fie rejucate din minutul 1, situaţie în care Petrofac Ţilceni şi Inter Bâlteni au contestat deciziile.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • dan spune:

    Sforile sunt trase pentru Turceni. Daca decizia privind meciul Hurezani-Ticleni este regulamentara, care este articolul din ROAF care specifica rejucarea meciului dintre Bilteni si Turceni, din minutul 1. Se stie ca jucatorii oaspeti au refuzat invitatia arbitrilor si observatorului de a relua jocul. Regulamentul prevede 0-3 si 3 puncte penalizare pentru echipa care refuza continuarea jocului.

  • panayt spune:

    arbitrii si observatorii au mari interese,la hurezani conduceau gazdele,se da viktorie pt ticleni la masa verde,la balteni in acel min conduceau gazdele,se da rejucare din min 1 de la 0-0,furt pe fata,chiar nu se sesizeaza nimeni?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.