RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeț: „Cupele europene tot un vis rămân”

/ 21 noiembrie 2012

Deși echipa gorjeană are un parcurs excelent până acum în campionat și este privită cu șanse la cupele europene, Claudiu Voiculeț nu se îmbată cu apă rece și atenționează asupra returului, care se anunță unul extrem de dificil.

„Noi nu avem obiectiv locul 2 sau locul 3. Noi avem obiectiv să câștigăm cât mai multe puncte. Vom vedea unde vom fi. Noi sperăm să fim pe 2. Cupele europene, și dacă vom termina turul pe locul 2, tot un vis rămân. E greu până la finalul campionatului. După ce va trece perioada de transferări, vom mai vedea. Cu întăriri, poate avem șanse”, a declarat Voiculeț. Mijlocașul Pandurilor speră însă că echipa sa va reuși să continue în aceeași manieră și să obțină un rezultat bun și la Giurgiu: „Sperăm să păstrăm locul doi și după meciul de la Giurgiu. Meciul cu Astra este cel mai important din acest tur și sperăm să nu plecăm bătuți de acolo. Avem încredere că vom face un meci bun și nu vom pierde. Ce se va întâmpla, nu putem știi de acum”, a declarat mijlocașul Pandurilor.

Pandurii nu mai poate pierde locul trei la finalul turului, având deja un avans de cinci puncte înaintea etapei cu nr 17 față de echipa de pe locul 4, FC Vaslui, însă cu un rezultat de egalitate la Giurgiu ar încheia prima parte pe locul secund. În cazul unui succes în fața Astrei, Pandurii ar urma să se detașeze la cinci puncte de ocupanta locului trei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.