RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Memorialul „Gheorghe Ola”, din nou la Târgu Jiu

/ 19 noiembrie 2012

Clubul Pandurii Târgu Jiu va organiza la Târgu Jiu, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, faza de zonă a Memorialului „Gheorghe Ola” la categoria copiilor născuți în 2003.

La mare luptă cu cei de la Kinder Târgoviște, cei de la Pandurii au reușit să obțină organizarea prestigioasei competiții înscrisă și în calendarul Federației Române de Fotbal, oficialii gorjeni dorind să ofere tinerilor jucători posibilitatea de a lupta pe propriul teren pentru câștigarea trofeului pus în joc: „Avem o grupă foarte talentată, cu mulți jucători de perspectivă, de la care așteptăm să egaleze performanțele reușite de grupele 1995 și 1996, care au reușit să câștige trofeele Memorialului „Gheorghe Ola”. Legăm acest turneu de zonă și de manifestările pe care le organizăm cu prilejul împlinirii celor 50 de ani de existență a Pandurilor și ne dorim să onorăm acest jubileu și cu un trofeu. Dacă este posibil, vom încerca să obținem și organizarea turneului final tot la Târgu Jiu, acesta urmând a avea loc în perioada 6-8 decembrie”, a declarat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi, cel care are în subordine directă activitatea de la Centrul de Copii și Juniori de la Pandurii.

Turneul de zonă de la Târgu Jiu se va disputa în Sala de Sport a Școlii Generale „Voievod Litovoi”, iar la competiție vor lua parte reprezentantele a șase județe, Gorj, Dâmbovița, Argeș, Olt, Teleorman și Vâlcea. Echipele au fost împărțite în două grupe de câte trei echipe, învingătoarele din cele două grupe urmând a se duela în finală pentru un loc la Turneul Final al Memorialului „Gheorghe Ola”. Pandurii va juca în aceeași grupă cu Kinder Târgoviște și Girom Albota, în vreme ce în cealaltă grupă se vor înfrunta CSM Râmnicu Vâlcea, CSS Slatina și Triumf Mavrodin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.