RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Maxim poate să plece direct în străinătate”

/ 15 noiembrie 2012

Evoluțiile lui Maxim de sub tricolor l-au convins deja pe Gigi Becali să facă o ofertă pentru jucătorul Pandurilor pentru a-l avea încă din această iarnă, însă gorjenii nici nu vor să audă de o plecare a acestuia până în vară.

     „Maxim nu are ce căuta să plece până în vară. Asta o spun eu. Ar fi bine pentru el să continue să joace aici, e tânăr, are nevoie de jocuri în continuare. Chiar spun că el poate să plece direct în străinătate, nu neapărat la Steaua. Dar totul depinde de el.

Ca opinie personală cred că nu se va pune problema să plece din iarnă”, a declarat Petre Grigoraș comentând faptul că Steaua îl dorește pe Maxim din iarnă. În concordanță cu cele declarate de antrenor sunt și declarațiile făcute de președintele Pandurilor, Marin Condescu, acesta declarând recent că Maxim nu va fi cedat în această iarnă nici pentru 10 milioane de euro, el făcând parte dintr-un proiect pe care-l dorește îndeplinit la echipa gorjeană: „Mă bucur dacă şi domnul Condescu este de acord cu asta. Mai sper să se facă şi investiţii şi în perioada de iarnă să ne întărim”, a comentat Grigoraș declarația lui Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.