RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Am fost fericit când i-am văzut pe toţi în teren”

/ 15 noiembrie 2012

Patru dintre titularii României din meciul cu Belgia i-au fost elevi lui Petre Grigoraș la Pandurii, doi dintre ei fiind panduri în continuare în vreme ce doi joacă acum la Steaua.

       „Am avut patru panduri la naţională. Pe lângă Nistor şi Maxim au mai jucat Chiricheş cu Pintilii. E o mândrie, am fost fericit când i-am văzut pe toţi în teren. Pintilii şi Chiricheş au ajuns la naţională de la Pandurii, nu de la Steaua. Când vezi la naţională jucători pe care i-ai pregătit sau îi pregăteşti în continuare nu poţi să nu fii încântat”, a declarat Petre Grigoraș după meciul României cu Belgia. Antrenorul Pandurilor spune că pleiada de jucători de la Pandurii care au jucat sub tricolor în ultima vreme este un imbold pentru ceilalți jucători ce joacă la Târgu Jiu. Grigoraș mai crede că acesta este doar începutul, iar cei care au jucat deja la națională au în continuare de tras pentru a rămâne în vederile selecționerului: „Vreau ca elevii mei să fie motivaţi mai mult de acum încolo, pentru că nu e suficient să fii chemat o singură dată la naţională. Pentru a fi selecţionaţi constant la fiecare acţiune ei trebuie să muncească mai mult, mai au mult de lucru şi chiar le-am spus asta. Ei ştiu că indiferent unde joci dacă o faci bine selecţionerul are ochi şi te va chema. Dacă jocul lor şi rezultatele echipei de club vor fi bune, atunci cu siguranţă selecţionerul îşi va îndrepta atenţia şi spre ei”.

Pentru cei doi jucători pe care îi are și acum sub comandă, Grigoraș a făcut și o scurtă caracterizare a prestațiilor avute în partida cu Belgia: „Maxim a marcat un gol care a reaprins speranţele pentru o victorie. O reuşită frumoasă. Nistor a fost constant în joc, a jucat destul de bine. Ei mai au mult de muncă, însă la cum au jucat şi nu au făcut-o contra Andorrei, pot spune că au avut o evoluţie bună”, a concluzionat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.