RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Duel gorjean în Liga a III-a

/ 15 noiembrie 2012

Jiul Rovinari și Minerul Motru se întâlnesc vineri, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul „Tineretului” din Rovinari, în cel mai așteptat meci din Liga a III-a în Gorj în acest weekend.

Contând pentru etapa a XII-a, partida dintre Jiul Rovinari și Minerul  Motru este una deosebit de importantă pentru configurația clasamentului înaintea finalului turului campionatului în seria a IV-a a Ligii a III-a. Minerul Motru țintește promovarea și nu are voie să se depărteze de locurile fruntașe, în cazul unei înfrângeri la Rovinari, coroborată cu un succes înregistrat de Flacăra Făget sau Millenium Giarmata, trupa lui Fane Nanu îndepărtându-se la patru puncte de primul loc. Motrenii se gândesc doar la victorie și speră și la o mână de ajutor de la Minerul Mătăsari, care să încurce la Timișoara pe Flacăra Făget, situație în care s-ar așeza pe o poziție și mai favorabilă înaintea ultimei etape a turului. Nici Jiul nu se gândește la un eșec, elevii lui Cătălin Trofin fiind neînviși la Rovinari în acest sezon, chiar dacă pași greșiți s-au mai făcut în remizele cu Pandurii II și Giarmata.

O misiune dificilă, dar importantă atât pentru ea, cât și pentru motreni, are Minerul Mătăsari, care va juca la Timișoara, pe stadionul Colterm, cu Flacăra Făget. Gazdele sunt specialistele lui 1-0 în acest sezon, Flacăra, formată din mulți juniori ai celor de la Poli Timișoara, fiind pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul, Millenium Giarmata, abele formații acumulând 18 puncte după 11 etape în care au câte 9 jocuri disputate. Trupa mătăsăreană speră să realizeze o nouă surpriză și să obțină a doua victorie în deplasare din acest sezon după cea de la Reșița cu AFCM, însă misiunea se anunță extrem de dificilă.

Pandurii II continuă să joace în deplasare, echipa târgujiană fiind la a șaptea deplasare din acest tur de campionat la a zecea partidă programată. De această dată joacă la Caransebeș, sâmbătă, de la ora 14:00, cu Autocatania, echipă pe care, în cazul unei victorii la două goluri diferență, o poate depăși în clasament.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.