RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giotoiu: „Mergem să ne jucăm şansa”

/ 14 noiembrie 2012

Pivotul Paul Giotoiu crede că partida dintre Energia și CSM București este una în care bucureștenii pleacă cu prima șansă, dar nici victoria gorjenilor nu este de neluat în seamă.

   Ajuns a treia variantă pentru postul de pivot în vremea mandatului lui Vasile Stângă la Târgu Jiu, Giotoiu nu vede partida cu CSM ca un meci special, chiar dacă fostul selecționer și antrenor al Energiei este acum tehnicianul echipei bucureștene: „Nu e un meci special. Cu CSM-ul e un meci cu o încărcătură fizică mare având în vedere ce jucători au. Noi mergem să ne jucăm şansa. Mai sunt patru etape, iar nouă ne trebuie cel puţin o victorie din jocurile rămase”, a declarat Paul Giotoiu. Acesta spune că Energia va juca fără presiune și va căuta să producă surpriza și să se impună în fața CSM-ului: „Favoriţi ei sunt, clar. Dar au mai fost cazuri când favoriţii au pierdut. Nu este o presiune asupra noastră, trebuie să ne facem treaba şi să ne mobilizăm pentru a juca bine. Nu suntem slabi valoric, suntem puţini numeroşi. Suntem 8-9 jucători, asta este. Vedem cum facem faţă. Nu avem bancă de rezervă, dar asta nu înseamnă că nu suntem valoroşi. Avem jucători de lot naţional, jucători veniţi de la centrul olimpic, nu avem de ce să ne considerăm sub cei de la CSM. Doar că nu suntem la fel de numeroşi, iar asta se va vedea cu CSM când ei vor face schimb de linii şi noi jucăm aceeaşi”, a mai declarat Giotoiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.