RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Tragem speranţe pentru ceea ce urmează”

/ 11 noiembrie 2012

Înfrângerea Energiei în meciul de pe teren propriu cu HCM Constanța a arătat că echipa gorjeană are resurse pentru a putea face față adversarilor din Liga Națională, constănțenii făcând parte dintr-o categorie aparte de adversari, intangibili.

      „Putem să spunem că e o înfrângere onorabilă. M-a dezamăgit puţin prima repriză, nu am avut curaj să jucăm mai cu tupeu de tremă că întâlnim Constanţa. În partea a doua ne-am ridicat cât de cât la nivelul lor. Avem în continuare probleme cu mingile pierdute uşor. Am avut nouă scăpări de mingi şi i-am adus pe contraatac. Când am jucat faţă în faţă a fost altceva. Una peste alta a doua repriză a fost bună şi tragem speranţe pentru ceea ce urmează. Ne aşteaptă încă patru jocuri foarte grele şi, dacă le jucăm la nivelul arătat în repriza a doua, avem şanse de îzbândă”, a concluzionat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, după meciul cu HCM Constanța, pierdut cu 20-28 (7-14) de echipa gorjeană. Tehnicianul Energiei spune că pauza a venit la timp pentru echipa sa, însă nu toate problemele au fost rezolvate: „Aceste trei săptămâni au fost bine venite pentru a ne remotiva şi cred că în repriza a doua am şters acel rezultat de la Cluj. Jucăm fără extreme pentru că Asoltanei două săpătmâni jumătate nu s-a antrenat pentru că i-a născut soţia şi a fost plecat la Bucureşti, iar Apolzan încă suferă pentru că nu are reuşite. Asta e… Am avut momente când am jucat şi fără poartă”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.