RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu s-ar mulțumi cu un egal sub Tâmpa

/ 9 noiembrie 2012

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, vede un meci echilibrat la Brașov, dar speră ca echipa gorjeană să nu se întoarcă cu același număr de puncte după această deplasare.

„Şi Braşovul traversează o perioadă dificilă, vin după rezultate nefavorabile. Nici la Braşov nu e o atmosferă prea bună. Sorin Cârţu are experienţă şi sigur va încerca să-şi pună echipa pe picioare. Vom avea o partidă dificilă. Este o partidă echilibrată, e posibil orice. Noi vrem victoria, dar un e un meci de 1X2. Orice punct la Liga 1 se pune în clasament. Am face 28, noi vrem victoria, dar cred că şi egalul e bun. Sperăm să jucăm bine şi să câştigăm”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Oficialul Pandurilor a mai precizat și care este planul de puncte pe care l-ar dori îndeplinit până la finele anului calendaristic: „Dacă se vor mai juca şi cele trei etape din retur mai facem 10 puncte”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Other spune:

    Mentalitate de echipa mica ! Gandire de conducatori marunti !Daca David gandea asa , fugea din fata lui Goliath si altfel se scria istoria !Am stat atatea etape pe primele locuri dar conducatorii nostri se multumesc cu un punct .Normal ca jucatorii s-au conformat vazand ca egalul si chiar infrangerea nu sunt un capat de tara …Echipe cu zece puncte in spatele nostru se gandesc la titlu iar sefii clubului se multumesc cu egal . Dar s-ar putea sa fie o strategie aici .O clasare pe locuri de cupe europene ar obliga sefii sa pastreze jucatorii valorosi la club , pierzadu-se niste ” comisioane ” din vanzarea lor .Pe cand o clasare la mijlocul clasamentului ar deschide taraba cu jucatori , cumparatori sunt , si din gramada de euroi s-ar scurge cativa si spre ” baietii destepti ” ! Sper sa nu fie asa dar cursul evenimentelor imi da dreptate : trag tare la inceput , arat ce pot , apoi o las mai moale si la vara vand sa pot reconstrui o echipa competitiva !

  • dan spune:

    este foarte corect,totul se invarte in jurul banilor.
    Nu mai conteaza pt ca in viziunea lui parvulescu este important sa ia campionatul steaua,de pandurii mai vedem noi….
    pt condescu si parvulescu primeaza interesul lui gigi becali ,nimic mai mult

  • gabi spune:

    Deja suntem echipa care furnizeaza cei mai multi jucatori Stelei!Asa face Steaua echipa puternica si Condescu niste „garboave”ptr buzunarul lui!Aici nu se vrea performanta ,ci doar sa fie acolo ,in carti, ptr eventuale tranferuri banoase!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.