RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Echipa va arăta mult mai bine la meciul de la Braşov”

/ 9 noiembrie 2012

Antrenorul Pandurilor este sigur că echipa sa va reuși să depășească pasa neagră din ultima vreme și să obțină un rezultat pozitiv în deplasarea din acest weekend de la Brașov.

         „Echipa va arăta mult mai bine la meciul de la Braşov. Dacă nu am nici această speranţă… Să avem încredere, nu poate fi viaţa atât de neagră permanent. Acum am convingerea că ne vom mobiliza pentru jocul de la Braşov şi sigur ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv”, a declarat, destul de optimist, Petre Grigoraș. Acesta a mai spus că nu se va mai gândi la ce rezultate vor face echipele cu care Pandurii se află în luptă directă pentru podiumul Ligii 1: „Ne-am bucurat că a pierdut Vaslui, că nu a câştigat Petrolul şi Doamne-Doamne ne-a dat şi nouă în cap. Nu vreau să mă gândesc la alte meciuri. Dacă avem continuitate în rezultate, e imposibil să nu prindem un loc fruntaş, nu trebuie să ne gândim ce fac alţii”, a mai spus Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.