RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia caută un nou pivot

/ 9 noiembrie 2012

Despărțirea de Singleton și accidentarea lui Mocanu, care a devenit indisponibil penntru tot restul turului, i-a lăsat pe cei de la Energia doar pe mâna lui Steffel, Nikolic nefiind total mulțumit de evoluțiile lui Lăpuște de sub panou.

            În aceste condiții, conducerea clubului a luat decizia de a demara discuțiile pentru achiziționarea unui nou jucător care să acopere poziția 5: „Este clar că avem nevoie de un pivot puternic. Am început să ne gândim la acest lucru. Este posibil ca un pivot să vină înainte de pauza de iarnă. Trebuie să ne gândim la un pivot foarte bun. Nu vrem să luăm jucători care se gândesc doar la bani, nu luăm doar uitându-ne la DVD-uri, trebuie să avem informații despre ce a făcut până acum și de la antrenorii de unde a jucat până acum. Nu intrăm în panică, sezonul este lung, avem timp, dar trebuie să ne gândim serios că ne trebuie un pivot bun. Acum, la nivelul pivoților, ne rugăm la fiecare meci să nu se accidenteze Steffel. Am început împreună cu domnul Cumpănașu discuțiile cu impresarii pentru aducerea unui pivot. Vremurile s-au schimbat, sunt mulți jucători acum în Europa care semnează contracte doar pentru o lună. Astfel că jucătorii vin și pleacă, nu este o situație dramatică”, a declarat Slobodan Nikolic despre problema pe care Energia trebuie să o rezolve la nivelul pivoților.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.