RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „E vorba și de o oboseală acumulată”

/ 7 noiembrie 2012

Președintele executiv Eugen Pîrvulescu crede într-o revenire a Pandurilor și dă asigurări că la echipa gorjeană nu sunt probleme care să ducă la despărțirea de antrenorul Petre Grigoraș.

    Oficialul Pandurilor spune că nu se pune problema ca Grigoraș să plece: „Mai are contract cu noi încă un an și jumătate și nu se pune problema să plece. Normal că a făcut și el o afirmație la supărare. Nici lui, nici jucătorilor, nici nouă, conducătorilor, nici suporterilor nu ne-a convenit rezultatul și evoluția din meciul cu Severin, dar acesta este fotbalul. Tot acești minunați jucători au dus echipa pe locul pe care suntem, au acumulat 27 de puncte și împreună sperăm să mai acumulăm puncte. Nu a fost o ședință, ci doar discuții cu jucătorii în vestiar. A fost președintele la discuții cu jucătorii, cu staful tehnic, s-a mai spus câte un of, dar la Târgu Jiu nu sunt probleme. Președintele i-a încurajat, le-a spus că au în continuare tot sprijinul din partea lui. Nu sunt probleme de ordin financiar”, a declarat Pîrvulescu.

Dintre cauzele care au condus la rezultatele nesatisfăcătoare din ultima vreme, Pîrvulescu evidențiază oboseala acumulată de o serie de jucători de bază ai echipei: „Dacă am știi clar care este motivul, l-am elimina rapid și reveni repede. În opinia mea e vorba și de o oboseală acumulată, e final de stagiune, ne-am bazat mult pe același nucleu de jucători și e o ușoară cădere, trebuie să o recunoaștem. Am jucat mai modest la partida cu Dinamo și în prima repriză cu Severinul pentru că în cea de-a doua am jucat destul de bine, am fost Pandurii pe care o cunoaște toată lumea, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să înscriem pentru că dacă la 2-1 reușea Vali Lemnaru reușea să înscrie eram astăzi cu două puncte în plus și probabil nu mai discutam despre subiecte de genul plecării antrenorului”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.