RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, descumpănit după egalul cu Severinul

/ 5 noiembrie 2012

Remiza cu CS Turnu Severin este considerată o înfrângere de antrenorul Pandurilor, care recunoaște că, în acest moment, nu găsește soluții pentru ieșirea din criză.

„E cea mai neagră săptămână de când sunt la Târgu Jiu. Suntem pe tobogan. Nu batem nici echipa a doua acum. E ca o înfrângere acest egal pentru mine. Un punct este egal cu zero, nu mă încălzește deloc”, a declarat antrenorul Pandurilor, dezamăgit după egalul echipei sale.

Grigoraș a șocat la conferința de presă vorbind chiar despre o demisie: „E o situație delicată, nu găsesc soluții. Dacă ar fi în folosul echipei, aș face orice, aș spune la revedere ca să ajut echipa. Nu am spus clar că plec, mai întâi trebuie să am o discuție sinceră, corectă și onestă cu jucătorii și să găsesc un răspuns. Oricare ar fi el”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • alin spune:

    Lasati vaicareala si jucati fotbal!Suntem pe un loc mai mult decat onorabil,altii au bagat bani grei si sunt la mijlocul clasamentului.Se mai intampla…anul trecut am facut egal cu Sportul si Vointa,echipe ce au retrogradat.Putem strange 34 de puncte pana-n iarna si apoi mai vedem…DOAR PANDURII!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.