RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Arbitru lovit la Hurezani!

/ 5 noiembrie 2012

În vreme ce Știința Turceni și toate celelalte echipe angrenate în lupta la vârf din liga a IV-a gorjeană s-au impus, Petrofac Țicleni a avut parte de un meci cu cântec la Hurezani.

Meciul dintre Știința Hurezani și Petrofac Țicleni a fost întrerupt de arbitrul întâlnirii, Robert Catană, în minutul 52, la scorul de 1-0 pentru gazde. Problemele au început în momentul în care arbitrul întâlnirii a acordat un penalti pentru oaspeți, trei jucători ai gazdelor, Gheorghe Gîlcescu, Ion Udrea și Sandu Ion l-au lovit și scuipat pe arbitrul Robert Catană. După 28 de minute, arbitrul a fluierat sfârșitul întâlnirii, iar rezultatul meciului urmează a fi stabilit de comisiile AJF Gorj, însă acesta este greu de crezut că va fi altul decât victoria la scor de forfait a oaspeților.

Știința Turceni a defilat cu Vulturii Fărcășești, Gilortul s-a impus clar în deplasarea de la Sadu, iar Unirea Crușeț a câștigat meciul de acasă cu Petrolul Stoina și se pregătește pentru derby-ul din etapa viitoare, când se va deplasa la Țicleni pentru meciul cu Petrofac.

Rezultatele etapei a X-a din Liga a IV-a:

Știința Turceni – Vulturii Fărcășești 8-0 (4-0)
Energetica Tismana – Inter Bîlteni 2-2 (1-1)
Știința Hurezani – Petrofac Țicleni 1-0 (0-0) întrerupt în min. 52
Flacăra Roșia de Amaradia – Viitorul Negomir 3-2 (1-0)
Parângul Sadu – Gilortul Târgu Cărbunești 0-4 (0-3)
Unirea Crușeț – Petrolul Stoina 2-0 (0-0)
Internațional Bălești – Minerul II Mătăsari 5-1 (3-1)

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ronoele spune:

    de ce nu scriti nimic si de juniorii ligii a 4 a,ei reprezinta viitorul,cum vreti sa-i atragem la stadioane daca presa ii ignora? faceti mai multe articole despre ei,afisati meciurile – clasamentul si la ei pt ca sint sigur ca ei vor citi cu mult mai mult interes decit seniori,vor arata si altor copiii cum se scrie despre ei,iar atunci vor vrea si ceilanti sa vina,credetima.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.