RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Trebuie să ieşim cu maxim de puncte din următoarele trei partide”

/ 1 noiembrie 2012

Antrenorul Energiei spune că înfrângerea suferită în fața Mediașului nu l-a supărat, însă realizările și procentajele foarte slabe îi dau de gândit.

          „Nu este o tragedie că am pierdut cu Mediaş. Nimeni nu este supărat sau nervos. Am luptat moale, am jucat slab şi am pierdut. Ştim ce avem de făcut, iar acum trebuie să ne gândim la ofensivă. Am jucat împotriva a două echipe bune şi am avut nişte „realizări” de cartea recordurilor. În primele 20 de minute ale meciului cu Mediaş am avut doar două aruncări libere, şi asta în condiţiile în care am avut un arbitraj bun. În peste 1200 de meciuri ca jucător şi alte peste 700 ca antrenor nu am avut asemenea „realizări”. Am mai avut şase air-ball-uri, faze în care mingea trimisă de noi nu a atins nici măcar instalaţia”, a declarat Slobodan Nikolic despre problemele pe care echipa sa le-a arătat în confruntările cu Asesoft și Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul spune că este momentul să încerce altceva la ședințele de antrenament: „Pentru noi e un moment dificil, aşa că am decis să schimbăm antrenamentele şi încerc să le readuc încrederea jucătorilor mei”, a mai declarat Nikolic senior.

Programul gorjenilor în următoarele runde este unul care le permite să spere într-un punctaj maxim dintr-un pachet de trei meciuri: „Avem un program de trei meciuri, două în deplasare, la Timba şi la Constanţa, şi acasă cu Giurgiu din care trebuie să ieşim cu maxim de puncte. Abia ce am încheiat un program de cinci meciuri, din care trei partide foarte grele şi avem un scor de 3-2. Urmează trei meciuri abordabile pe care trebuie să le câştigăm. Apoi vom avea meci acasă cu Mureşul, şi astfel o şansă să urcăm în clasament în urma acestor partide”, a dezvăluit Nikolic care sunt planurile Energiei pentru perioada următoare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.