RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic, încrezător într-un succes la Timișoara

/ 1 noiembrie 2012

Antrenorul Energiei Rovinari, Slobodan Nikolic, nu acceptă altă variantă decât victoria echipei sale în deplasarea de la Timișoara contra celor de la Timba.

Jucând contra unei echipe nou promovată, care nu a obținut decât un singur succes, în dauna altei echipe ce a promovat în acest an, Farul Constanța, Energia pleacă cu prima șansă la victorie la Timișoara: „Nu vom avea emoţii la Timişoara. Avem nevoie de victorie şi o vom obţine. Chiar şi la un punct, contează doar victoria. Timba este o echipă pe care o ştim, are șapte străini în lot, nu ştiu care vor juca. Au un jucător pe poziţia 1 foarte bun, un american rapid şi un bun shooter. Ştiu că noi avem probleme în atac, dar trebuie să ne facem jocul. E important să câştigăm”, a declarat Slobodan Nikolic.

Energia are o victorie și o înfrângere în deplasările susținute până acum, victoria fiind înregistrată pe terenul celor din Miercurea Ciuc, în vreme ce înfrângerea o are în partida cu campioana, Asesoft Ploiești.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.