RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere fără drept de apel

/ 28 octombrie 2012

Energia nu a emis mari pretenții pe terenul de joc în partida pierdută în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 59-73 (15-19, 14-18, 14-18, 16-18), trupa lui Slobodan Nikolic înregistrând a doua înfrângere consecutivă în acest sezon după ce startul fusese perfect, cu trei succese în primele trei runde.

Echipa gorjeană a evoluat mult sub posibilități și nu a periclitat succesul oaspeților decât în foarte rare situații. Medieșenii, cu un lot mai echilibrat valoric și cu jucători mult mai determinați la ora jocului, s-au impus încă din primele minute ale partidei, la jumătatea primului sfert tabela arătând 2-11, un scor la care Mladenovic, Mitchell șu Dundjerski și-au adus aportul cu câte o aruncare reușită din spatele semicercului. Energia a încercat să revină, însă doar cu Darby în formă, lucrurile arată destul rău pentru echipa gorjeană. Trupa lui Slobodan Nikolic s-a apropiat la doar un punct de oaspeți în sfertul secund, scor 26-27, însă a ieșit la rampă fostul jucător al Energiei, Adrian Guțoaia, care a marcat opt puncte consecutive, cu două coșuri de trei puncte, iar lucrurile s-au așezat pentru o victorie firească a „găzarilor”.

Până la final, doar accidentarea lui Mocanu și două căderi de tensiune ce au lăsat sala în beznă au tăiat monotonia unui joc ce a curs liniștit spre înfrângerea Energiei

Energia Rovinari – Gaz Metan Mediaș 59-73 (15-19, 14-18, 14-18, 16-18)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 800

Energia: Atanackovic (8), Gliga, Darby (22), Roșu, Bratoloveanu, Lăpuște (7), Steffel (10), Mocanu, Giles (2), Nikolic (10), Vujacic, Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

Gaz Metan: Mandache (5), Mitchell (11), Moisoiu, Ivanovic (8), Nicoară (4), marcu, Mladenovic (16), Funar, Graham (6), St. John (2), Guțoaia (10), Dundjerski (11). Antrenor: Marcel Țenter.

Arbitri: Mircea Șerban, Alin Faur, Bogdan Bodar.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • fanpan spune:

    Meci slab, rezultat pe masura.

  • Bigus spune:

    Nu-i o tragedie, daca e sa fim corecti am iesit destul de bine din seria de trei meciuri grele, trebuie sa ne concentram in continuare pentru ce urmeaza (nu va fi usor nici cu timba, giurgiu sau constanta). Din pacate accidentarea lui Mocanu va influenta jocul atat in atac, dar mai ales in aparare (aviz detractorilor lui Mocanu, s-a vazut si la voi ce a insemnat iesirea lui de pe teren? Poate ati inteles acum de ce joaca in primii 5). Ii doresc insanatosire grabnica. Hai Energia!

  • NoProblem spune:

    @Bigus ai dreptate nu e o tragedie aceasta infrangere, trebuie sa recunoastem ca Mediasul are o echipa foarte valoroasa, este o echipa care nu este imposibil de invins dar ca sa reusesti asta trebuie mult mai mult decat a reusit sa faca echipa noastra. Noi am jucat mult sub asteptari, nici publicul nu a reusit sa sustina echipa asa cum o face de obicei, Steffel a avut parte de un meci greu in care nu a miscat nimic…Desi nu prea il agreez pe Mocanu ii doresc insanatosire grabnica, pt ca echipa are nevoie de el. Sper ca in iarna sa se aduca inca un pivot pt ca Steffel de unul singur ii va fi foarte greu si doamne fereste de o accidentare, pt Giles cred ca e clar ca la felul cum joaca va fi primul care va pleca in iarna. Mergem mai departe!! HAI ENERGIA!!

  • airjordan spune:

    Dupa meciul de aseara contra mediesenilor mi s-a confirmat inca o data limitele antrenorului Nikolic. Nu pot sa inteleg sub nici o forma de ce au fost adusi jucatori precum Rosu sau Vujacic cand tu la un meci cu o echipa de talia celor din Medias il folosesti pe Gliga sau pe Alionescu (care din punctul meu de vedere poate fi orice numai jucator de baschet nu). Nu stiu daca cei doi ar fi schimbat cu ceva rezultatul final dar daca nici atunci cand ai nevoie nu-i folosesti care este motivul pentru care isi incaseaza salariile?
    In plus avea dreptate domnul presedinte cand spunea la inceputul sezonului ca nu avem nevoie de gutoaie Gutoaia. Daca va uitati, domnule presedinte, pe statistici „minunatii” dumneavoastra jucatori de rezerva care au fost folositi in meciul cu Medias o sa le mai trebuiasca 2-3 sezoane sa realizeze coeficientii lui Guatoaia in 11 min.
    Ceea ce am comentat mai sus nu am facut-o nu pentru ca am pierdut meciul cu medias (care din punctul meu de vedere este una din cele mai bune echipe care au jucat in ultimii ani la Tg.Jiu) ci pentru modul cum s-a pierdut meciul. Pentru faptul ca Nikolic senior continua sa ne terorizeze cu „jucatori” precum Alionescu, in loc sa incerce un jucator tanar care ar putea sa creasca, precum Rosu. Plus ca din punct de vedere ofensiv am fost destul de slabi (consider ca aici s-a facut diferenta).
    Mai mult nu inteleg de ce antrenorul insista la infinit cu Mocanu (avand si varianta Lapuste) care, cu cateva mici exceptii, nu a prea facut nimic de cand este la Energia. Nici nu poti sa ai pretentii de la un jucator care toata viata a jucat rezerva la diferite echipe.

    • a fan spune:

      Sa inteleg ca ai avut tu mai multe realizari in baschet decat Alionescu si Gliga ? Ia spune-ne, ca eu unul sunt curios, ce ai facut tu pe plan baschetbalistic ? Ai atins macar in viata ta vreo minge de baschet ?

  • realgorj spune:

    Sincer, nu prea avem ce comenta dupa meciul asta…Sa vedem cum ne prezentam la urmatoarele!

  • sarbu spune:

    Parerea mea ca nu poti castiga un meci precum cel de aseara cy un jucator precum Giles,cel mai slab americam care a jucat vreodata in Romania slab fizic slab psihic slab la toate capitolele e o varza murata adusa la Energia intrebarea este cui ii place varza asa de mult si nu o schimba odata,pentru todeauna sa intelegem ca la Energia se vrea performanta nu lalaiala

  • Done spune:

    Pacat ca Vujacic e tinut mai mereu pe banca!… Anul trecut am vazut doua sau trei meciuri ale Pitestiului acasa la ei si acest jucator a contat foarte foarte mult pentru victoriile echipei. E drept ca ii trebuie ceva vreme sa se obisnuiasca, dar parca tot ar face mai mult decat Alionescu sau Gliga, chiar daca primul e (cica) pivot… Ar putea fi cred si gimnast, dar la sportul asta tinde catre zero absolut

  • Fan Baschet spune:

    @Done,se pare ca Vujacic a avut probleme serioase cu spatele si din aceasta cauza nu a jucat.Speram sa-si revina si sa ajute echipa intrucat este un jucator valoros!!In ceea ce priveste jocul slab,asta e ,toti avem si zile mai bune si mai proaste,mergem inainte alaturi de toata echipa.Sa incercam sa trecem peste aceste momente,sa ne amintim de cele in care ne-am bucurat si sa speram la viitoarele meciuri care vor veni.HAI ENERGIA!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.