RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Constantina Diță a dat startul la „Fuga la Ștafetă”

/ 26 octombrie 2012

Marea atletă gorjeană Constantina Diță, câștigătoare a aurului olimpic la Maratonul de la Beijing din 2008, a fost prezentă la competiția universitară de cros intitulată „Fuga la ștafetă”, organizată la Târgu Jiu de Universitatea „Constantin Brâncuși”.

Constantina Diță a dat starul în cele două curse, la feminin și masculin, a fost premiată de organizatori, dar a fost și cea din mâna căreia câștigătorii și-au primit medaliile. În ceea ce privește medalia primită la Târgu Jiu, Constantina Diță i-a dat o importanță majoră: „Această medalie este, pentru mine, la fel de importantă ca și cea cucerită la Beijing, la Jocurile Olimpice, fiind primită acasă, la Târgu Jiu”, a declarat marea atletă gorjeană. Aceasta a promis că, dacă se va afla în țară, nu va ezita să fie prezentă și la ediția următoare a concursului „Fuga la ștafetă”: „Dacă voi fi aici, cu siguranță voi participa și anul viitor, însă sper să văd concurând aici mult mai mulți studenți. Mă așteptam să fie unde la 500-900 de atleți”, a mai spus Constantina Diță.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.