RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Partide importante pentru echipele gorjene în Liga a III-a

/ 25 octombrie 2012

Trei dintre echipele gorjene din Liga a III-a vor avea meciuri de disputat în acest weekend, doar Minerul Motru va privi de pe margine această rundă, fără a juca.

  După patru etape consecutive în care a obținut rezultate pozitive, care i-au urcat până pe locul 6, cei de la Pandurii II au în această etapă o deplasare dificilă, la Timișoara, acolo unde au programat meci cu Millenium Giarmata, echipă la care este implicat Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara.

Minerul Mătăsari vine după o serie nefastă, dar speră să spargă gheața obținând un succes în această rundă. O avantajează și programul, care-o oferă un meci pe teren propriu în fața penultimei clasate, CS Vladimirescu, o echipă destul de incomodă totuși, care a cedat greu în urmă cu două săptămâni la Rovinari.

Jiul Rovinari se află în revenire de formă, a obținut un rezultat de egalitate în deplasarea de la „gospodarii” Reșiței și speră să confirme acest rezultat cu un nou succes pe teren propriu, la Rovinari venind Vulturii Lugoj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.