RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic vrea să câștige apărându-se bine

/ 25 octombrie 2012

Energia întâlnește duminică seara pe Gaz Metan Mediaș, meci cu care încheie seria de trei meciuri consecutive extrem de tari, iar Slobodan Nikolic speră ca echipa sa să fructifice avantajul terenului propriu câștigând din nou acasă.

            Tehnicianul sârb al Energiei spune că Gaz Metan Mediaș are o echipă care are foarte mulți jucători ce aruncă bine de la distanță, fapt care face din trupa lui Țenter una redutabilă: „Mediașul are jucători precum Mladenovic, Ivanovic, Nicoară sau St. John care pot să arunce foarte bine de la distanță, în special Ivanovic, însă noi jucăm acasă. Vreau ca publicul să vină să ne ajute încă o dată pentru că acum ne putem duela de la egal la egal cu orice echipă și putem obține un mare succes pentru Energia”. Nikolic nu se teme și spune că apetitul ofensiv ridicat al medieșenilor poate fi contracarat de o defensivă bine organizată și cât mai exactă: „Am demonstrat că putem juca bine împotriva unor echipe puternice sub panou. Mediaș are jucători buni și sub panou, dar și afară. Mitchell, este un jucător bun, pe care toată lumea îl cunoaște, Graham, un jucător nou, Guțoaia, care are avantajul că știe echipa noastră foarte bine, Mandache, sau Dundjerski, jucător nou pe poziția 1. Sper să avem un răspuns bun pentru ofensiva Mediașului. Trebuie să facem o apărare bună. Miercurea Ciuc a primit foarte multe puncte, chiar dacă, la pauză, diferența nu era foarte, foarte mare, dar să primești peste 50 de puncte până la pauză te demoralizează, jucătorii nu mai au încredere, iar apărarea e distrusă. Lumea trebuie să înțeleagă și să ne ajute, la meciul cu Mediașul apărarea este foarte importantă, iar deviza este: Apărare, apărare, apărare!”, a declarat antrenorul Energiei.

Dacă în sezonul trecut Gaz Metan Mediaș a câștigat ambele partide din sezonul regulat și a reușit să treacă de Energia și în play-off cu scorul general de 3-1, Slobodan Nikolic vede un duel mult mai echilibrat în acest an competițional: „Sincer, sunt sigur că situația va fi alta față de sezonul trecut. Am demonstrat în meciurile de acasă, cu Sibiul și Timișoara, că putem să jucăm foarte bine. Cu siguranță, acest scor, de 5-1, nu se va mai repeta”, a mai spus Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.