RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rezultate bune pentru atletii de la CS Pandurii la crosul de la Lugoj

/ 23 octombrie 2012

Lugojul a găzduit în weekend întrecerea interjudeţeană de cros intitulată „Dealul viilor”, competiţie deja ajunsă la cea de a XXV-a ediţie. La startul întrecerii au fost prezenţi circa 450 de participanţi (reprezentând opt judeţe, la toate categoriile de vârstă), printre aceştia numărându-se şi atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu.

Aşa cum era de aşteptat, sportivii antrenaţi de Ion Bură nu s-au întors cu mâna goală, astfel că nu mai puţin de opt medalii au fost adjudecate de gorjeni. Printre rezultatele cel mai importante se numără cele înregistrate de Andrea Pâşcu şi Ionuţ Dobârceanu la juniori 2, Laura Popescu la juniorii 1, Elena Moagă la seniori (toţi clasaţi pe primul loc), dar şi Alexandru Dobriţescu şi Flori Suciu tot la seniori, care au ocupat locurile 2 respectiv 3.

Întrecerea de la Lugoj a prilejuit un prolog pentru următoarea competiţie majoră la care atleţii de la CS Pandurii Tg-Jiu vor participa. Este vorba despre Cupa României de la Băile Felix, întrecere programată a se desfăşura pe data de 10 noiembrie şi la care vor lua startul 15 sportivi gorjeni reprezentând toate categoriile de vârstă. Interesant este faptul că acest concurs este şi criteriu de selecţie pentru participarea la Campionatul European de Cros, rezervat atât juniorilor, cât şi seniorilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.