RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia pierde la ultima clasată

/ 21 octombrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu a capotat, total neașteptat, pe terenul ultimei clasate, „U” Transilvania Cluj, scor 26-28, în etapa a șasea a Ligii Naționale de handbal masculin.

Energia pornea cu un ascendent moral asupra clujenilor pe care-i învinseseră în trei rânduri, în această vară, la turneele de pregătire. Asta nu a contat deloc. Cu un tehnician nou pe bancă, Ioan Ani Senocico, gruparea adreleană a controlat partida aproape în totalitate și a obținut primele două puncte din acest sezon. Startul a fost de coșmar pentru olteni care s-au văzut conduși la șase goluri la jumătatea primei părți, 4-10. Elevii lui Andrieș au avut forța să revină și să echilibreze situația până la pauză, 15-15. În actul secund tot „U” a avut inițiativa, obligată, ce-i drept și de situația din clasament. Energia s-a ținut aproape, a condus în câteva rânduri, însă nu a profitat deloc de momentele cheie ale jocului. În minutul 55, la scor egal, 26-26, gruparea gorjeană nu a mai avut replică. Greșelile copilărești ale gorjenilor au fost taxate de gazde care obțin, astfel prima victorie din acest campionat.

Energia rămâne cu patru puncte și trebuie să-și facă griji în privința evitării retrogradării.

„U” Transilvania Cluj-Energia Pandurii Târgu Jiu 28-26 (15-15)

Sala „Horia Demian”, spectatori 200

„U” Transilvania Cluj: Cucuieţ, Szokpa – Hagiu (9 goluri), Turcu (8), Miroiu (5), Burcă (4), Dezso (1), Fazekaş (1). Antrenor: Ioan Ani Senocico

Energia Târgu Jiu: Jelovcan, Rădulescu – Mledenciu (12 goluri), Şandru (4), Asoltanei (3), Mazilu (3), Dragnea (1), Ilyeș (1), Giotoiu (1), Popescu (1). Antrenor: Liviu Andrieş

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.