RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Echipele gorjene, neînvinse azi în Liga a III-a

/ 19 octombrie 2012

Cele trei echipe gorjene care au jucat vineri în Liga a III-a, în seria a IV-a, au obținut rezultate meritorii, o victorie și două rezultate de egalitate, acestea din urmă fiind obținute în deplasare.

Pandurii II a trecut fără probleme de AFCM Reșița, „școlarii” fiind depășiți la toate capitolele în meciul disputat la Târgu Jiu. Lupu a ratat exasperant în prima parte a partidei, oaspeții au avut o bară la un șut din afara careului, dar până la urmă Fărcășanu a reușit să deschidă scorul înaintea pauzei. Vlăduți a adus liniștea imediat după reluare, dar apoi a urmat o perioadă de cădere în jocul elevilor lui Mocioi, dar tot Pandurii II a fost cea care a marcat, Golea trimițând elegant în plasă, la colțul lung, după ce a depășit și portarul oaspeților.

Minerul Motru a trecut cu bine peste derby-ul disputat la Timișoara, cu Flacăra Făget, dar putea termina și mai bine dacă nu era egalată cu zece minute înaintea finalului. Trupa lui Fane Nanu a deschis scorul prin Boroiban în minutul 70, dar s-a văzut egalată de Szalkai. Motrenii au terminat meciul în zece oameni după ce Stoenac a fost eliminat ușor de arbitrul întâlnirii la doar cinci minute după ce a intrat pe teren. Conducerea minerilor a contestat maniera de arbitraj, în afara cartonașului roșu primit fiind acuzată și neacordarea unui alt cartonaș roșu pentru o intrare dură asupra lui Ureche, care a și părăsit terenul de joc după doar o jumătate de oră de joc.

Jiul Rovinari s-a întors și ea cu un punct din deplasarea din această rundă, echipa antrenată de Cătălin Trofin remizând la Reșița, cu Muncitorul. Gazdele au deschis scorul relativ repede, în minutul 16, dintr-un penalti făcut de Costescu, Micu transformând lovitura de pedeapsă primită de Muncitorul. Trofin a schimbat la pauză, jocul a căpătat consistență, iar Șoșoi a egalat în minutul 56 după o acțiune și o centrare a lui Nicolovici.

Sâmbătă, de la ora 15:00, Minerul Mătăsari va încheia evoluțiile gorjene din etapa a VIII-a a Ligii a III-a jucînd în deplasare, la Caransebeș, cu Autocatania.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.