RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Darby, nemulțumit și după recordurile bătute

/ 18 octombrie 2012

Louis Darby a bătut recordul de puncte marcate în acest sezon în LNBM adunând 37 de puncte în meciul cu BC Timișoara, dar și pe cel al eficienței, cu un indice de 43, însă americanul Energiei nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția sa.

           Dacă Darby spune despre el că nu a fost mereu foarte inspirat, are doar cuvinte de laudă despre echipă: „A fost o victorie a echipei. Chiar dacă am înscris eu 37 de puncte, îmi reproșez că am ratat prea multe libere și am avut unele acțiuni mai puțin inspirate și poate asta ne-a dus în prelungiri și n-am câștigat în timpul regulamentar. A fost un efort de echipă, jucătorii care au venit de pe bancă au jucat foarte bine, Darko, de exemplu, a intrat și a aruncat de trei puncte exact când aveam nevoie mai tare. De obiciei marchez mai mult la libere, acum am fost și puțin obosit, au fost și câteva accidentări pentru care a trebuit să lupt să trec peste ele. Încă o dată o spun, a fost o victorie obținută prim munca echipei. Este o victorie importantă, Timișoara este o echipă bună și noi am arătat că putem juca la un nivel ridicat chiar și împotriva echipelor bune”, a declarat Darby la finalul întâlnirii dintre Energia și BC Timișoara, câștigat de gorjeni cu 90-89 după un over-time.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Baiatul asta e vesnic nemultumit-in sensul bun ! Bravo Louis, pentru tinerii care vin din urma esti un exemplu de ambitie, de sportivitate, de bun simt!Si bineinteles VALOARE !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.