RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Robert Giles: „Sper ca pe viitor să îmbunătățesc procentajele”

/ 11 octombrie 2012

Robert Giles a revenit la Energia în această vară cu ambiția de a demonstra că poate mai mult, americanul spunând că a rămas, chiar și după plecarea din iarna trecută, în relații bune cu antrenorii, conducerea și colegii de echipă.

În ciuda faptului că nu a reușit încă să atingă un nivel ridicat în jourile făcute pentru Energia, Giles nu simte că ar exista presiuni asupra sa și spune că va face tot posibilul să-și îmbunătățească procentajele: „Nu simt nicio presiune deocamdată. Voi lua fiecare meci în parte. Am avut procentaje de circa 50% și la aruncările de două puncte și la cele de trei puncte, dar sper ca pe viitor să îmbunătățesc aceste procentaje.

Sunt un jucător de echipă. Dacă văd un jucător într-o poziție mai bună îi voi pasa chiar dacă sunt încrezător în aruncarea mea. Dacă îl văd pe Darby sub panou îi voi pasa lui pentru două puncte sigure decât să arunc eu de trei, e un sport de echipă și toată lumea vrea ca echipa să câștige. Fac o apărare ceva mai agresivă și este posibil să acumulez mai multe faulturi, dar asta nu va fi o problemă”, a declarat jucătorul american. Acesta este încerzător înaintea partidei de sâmbătă de la Miercurea Ciuc, Giles mizând pe un succes al echipei gorjene: „Vrem să câștigăm la Ciuc. Am mai jucat o dată cu ei în acest sezon și știm ce pot ei să facă, dar știm și ce putem noi face. Vrem să avem o serie de câteva victorii consecutive”, a mai declarat Robert Giles.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.