RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru – Millenium Giarmata / AVANCRONICĂ – Liga a III-a

/ 11 octombrie 2012

Derby-ul rundei în seria a IV-a a Ligii a III-a se dispută în acest weekend la Motru, acolo unde liderul, Minerul Motru, primește vizita echipei de pe locul secund, Millenium Giarmata.

  Trupa lui Fane Nanu, care are un meci mai mult disputat decât echipa din Giarmata, vrea să-și consolideze primul loc din clasament cu un succes care ar așeza-o pe o poziție avantajoasă pentru atacarea, din retur, a unui obiectiv important cum ar fi promovarea în al doilea eșalon: „Sper să ne apropiem victoria în meciul cu Giarmata. Ar fi o victorieextrem de importantă pentru noi. Ne-ar permite ca din iarnă să atacăm lucrurile la modul serios. Ne trebuie câțiva jucători valoroși și o pregătire de iarnă ca la carte pentru a putea vorbi serios de promovare. Dar, până atunci, trebuie să câștigăm acest meci”, a declarat Mihai Cernica, directorul sportiv al celor de la Minerul Motru.

Partida dintre Minerul Motru și Millenium Giarmata este programată a se disputa vineri, pe stadionul „Minerul” din Motru, cu începere de la ora 15:00.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.