RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari – Pandurii II Târgu Jiu / AVANCRONICĂ – Liga a III-a

/ 11 octombrie 2012

Într-o serie cu doar 12 echipe, dintre care patru sunt din Gorj, sunt destul de dese rundele care programează derby-uri gorjene, în această săptămână fiind rândul celui dintre Minerul Mătăsari și Pandurii II.

Gazdele, după un egal și o înfrâgere pe propriul teren, nu mai sunt dispuși să facă pași greșiți acasă, indiferent de numele adversarei: „Avem o singură cale, cea căte victorie. Gata cu eșecurile sau semieșecurile, nu mai e loc decât pentru victorie și cred că o vom și obține. Avem un jucător suspendat, pe Ștoiu, după cartonașul roșu primit la meciul cu Giarmata, dar și doi jucători cu probleme medicale, pe Stoian și Ciociană. Sper ca până la ora jocului să pot să mă bazez și pe ei, deși nu știu dacă vor juca”, a declarat Victor Ardeoiu, tehnicianul celor de la Minerul Mătăsari.

De cealaltă parte, cea a oaspeților, gândurile merg tot spre o victorie, egalul nefiind considerat o țintă: „E un meci greu, avem un lot subțirel pentru acest meci, n-am primit niciun jucător de la prima echipă. Avem jucători accidentați, precum Orac sau Afrem, Găman este și el sub semnul întrebării, dar așa cum suntem, cu cei care sunt apți, trebuie să mergem și să ne gândim doar la victorie. Dacă mergem la egal, niciodată nu vom obține nimic. Suntem cam la același nivel de pregătire, de exprimare în joc. La capitolul valoare, în mod normal, le suntem superiori, ca și la cel al experienței. Sper să câștigăm și sper să nu mai avem probleme de arbitraj pentru că anul trecut am avut doi jucători eliminați. Ne dorim un arbitraj corect”, a declarat Claudiu Mocioi, antrenorul celor de la Pandurii II.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.