RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atanackovic despre meciul de la Miercurea Ciuc: „Trebuie să tratăm meciul serios pentru a învinge”

/ 11 octombrie 2012

Stefan Atanackovic pare să fie cel mai reușit implant la Energia, jucătorul sârb declarând că se simte foarte bine la Târgu Jiu, iar acest lucru se vede și în jocul său.

„M-am adaptat foarte bine. Toată lumea a fost concentrată, a fost un prim meci foarte important, l-am câștigat și avem o oarecare încredere pentru meciurile care urmează. Este un stil, cel al Energiei, care îmi priește pentru că Energia joacă în 40 de minute în fiecare meci, un stil de luptă care îmi place foarte mult”, a declarat Atanackovic. Acesta nu se grăbește să tragă concluzii cu privire la clasarea Energiei la finalul sezonului după doar un joc disputat: „Nu știu care ar fi obiectivul real al Energiei, e doar începutul, a fost un singur joc și mai avem foarte multe meciuri de jucat. Dar, trebuie să fim concentrați la fiecare meci, să fim mereu concentrați și să fim o echipă”.

În legătură cu partida pe care Energia Rovinari o are programată sâmbătă, la Miercurea Ciuc, Atanackovic crede că este un meci pe care echipa sa îl poate câștiga, iar faptul că s-a mai jucat un meci între cele două formații în acest sezon constituie un avantaj pentru gorjeni: „Nu e greu să jucăm două meciuri cu Ciucul la interval scurt de timp, ba poate fi chiar un avantaj pentru că știm foarte bine echipa din Ciuc, le știm jucătorii. Este o echipă bună și trebuie să tratăm meciul serios pentru a învinge”, a cpncluzionat Atanackovic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.