RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rok Jelovcan: „Avem nevoie de victorie cu Dinamo”

/ 10 octombrie 2012

Evoluția foarte bună a slovenului Rok Jelovcan la Timișoara nu a putut împiedica eșecul Energiei în ultima etapă din Liga Națională de handbal, însă portarul echipei gorjene speră ca lucrurile să stea altfel la partida de sâmbătă cu Dinamo.

Slovenul spune că s-a adaptat la viața din Târgu Jiu și se simte foarte bine în cadrul echipei, acolo unde vede drept benefică lupta cu Rădulescu pentru titularizare: „Adrian Rădulescu e un băiat bun, un portar bun, important e să ne pregătim bine şi să joace cel pe care îl bagă antrenorul”, a declarat Rok Jelovcan. Acesta este mâhnit după meciul de la Timișoara și promite un meci bun și contra dinamoviștilor: „Nu e frumos când faci un meci bun şi pierzi, dar poate că moralul şi încrederea mi-au crescut. Sper să fac un meci bun şi sâmbătă, iar rezultatul să fie altul. Avem nevoie de victorie cu Dinamo, vom da 100% pentru a câştiga acest joc”, a mai spus portarul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.