RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A apărut noul număr al săptămânalului Sport în Gorj

/ 9 octombrie 2012

Numărul 15 al săptămânalului Sport în Gorj este deja la chioșcurile de difuzare a presei, echipa singurului săptămânal dedicat exclusiv sportului gorjean pregătindu-vă câteva materiale interesante.

Ion Bură, antrenor emerit de atletism, vă spune ce l-a făcut să vină în Gorj, dar mai ales ce-l ține legat de aceste meleaguri. În paginile acestei ediții veți găsi, de asemenea, analiza istoricei victorii a Pandurilor de la Bistrița, a succesului echipei de baschet din debutul campionatului, dar și informații despre meciul pierdut dramatic de echipa de handbal a Energiei la Timișoara.

Fotbalul mic are dedicată din nou o pagină în care veți găsi casetele tehnice și clasamentul Ligii a IV-a, dar și rezultatele și programul etapei viitoare din liga a V-a gorjeană.

Liga a III-a are și ea pagina ei, așa cum nici atletismul și performanțele gorjenilor maratoniști nu lipsesc din noul număr al săptămânalului Sport în Gorj!

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.