RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Șapte zile la Sibiu

/ 4 octombrie 2012

După etapa a X-a, Liga 1 se întrerupe pentru două săptămâni pentru jocurile naționalei cu Turcia și Olanda. Pandurii profită de pauză pentru a-și reîncărca bateriile la Sibiu.

Pandurii Târgu Jiu și-a făcut planurile pentru minivacanța ce urmează după jocul cu Bistrița. Oltenii primesc trei zile libere, apoi urmează să plece într-un stagiu de o săptămână la Sibiu. Locația este deja obișnuită pentru panduri, Hotelul Hilton. „Din 11 octombrie plecăm într-un stagiu de pregătire de șapte zile la Sibiu unde am mai fost și am beneficiat de condiții foarte bune de cazare și refacere, condiții de antrenament foarte bune. Ne antrenăm pe o suprafață foarte bună în localitatea Cisnădie aflată la 5 km de Hotelul Hilton și mai avem și un teren de antrenament la Sibiu. S-ar putea să disputăm și un joc de pregătire, ori cu FC Cisnădie, ori cu Voința Sibiu”, a declarat președintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Acesta a mai dezvăluit că Pandurii pregătește și o surpriză fanilor la aniversarea a 50 de ani de la înființarea clubului. „O să iasă ceva frumos. Clubul Pandurii merită, este o aniversare importantă. Cred că toate evenimentele vor culmina cu jocul cu Steaua București”, a mai afirmat oficialul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.